top of page

Persoonlijke & bedrijfscoaching

IMG_3714.jpg

Persoonlijke coaching

Coaching gaat over het maken van autonome keuzes. Keuzes gebaseerd op wat jij op dat moment nodig hebt en belangrijk vindt, niet op basis van een bepaald gedragspatroon. Deze keuzes helpen je om dichter bij jouw doel te komen. 


We ervaren allemaal wel eens innerlijke onrust. Het gevoel dat je geleefd wordt. Of slaat de twijfel regelmatig toe? Twijfel over je carrière, partner of opvoeding? Dan is coaching wat voor jou! 


Ik help je om vooruit te kijken; welke acties en veranderingen kan jij maken om dichter bij je doel te komen? Pak de regie (terug) over jouw leven en investeer in jezelf! Binnen zes sessies zet jij de juiste stappen naar jouw doel. Ik help je door de juiste vragen stellen. Vragen die je inzicht geven in jouw patronen, maar ook vragen die je helpen om in actie te komen.


Wil jij van 2022 jouw jaar maken?

Coaching voor bedrijven

Als team lead weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een goed functionerend team te hebben. Een team waarin iedereen gewaardeerd wordt, vanuit zijn of haar kracht werkt en waar iedereen zich veilig en vertrouwd voelt.  


Een happy team draagt bij aan tevreden klanten, goede cijfers en aan het werkplezier. Wil jij weten hoe je als manager jouw team het best kan begeleiden? Jouw teamleden beter begrijpen en ze leren plotten in de verschillende persoonlijkheidstypes? Samen kijken we naar de leiderschapsstijl die het best bij jou past, onderzoeken we verschillende communicatiestijlen en oefenen we hoe je het best eerlijke gesprekken kan voeren. 


Ik geef team sessies of één op één coaching aan leidinggevenden. Wil je meer weten over mijn werkwijze? 

IMG_7045.jpg
Soorten coaching: Diensten
bottom of page